Yhteystiedot

Keskustanaisten Lohjan osasto
Suitiantie 994
08500 Lohja
0505924950

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Kunnallisvaalit sunnuntaina 28.10.2012

30.09.2012

Näissä kunnallisvaaleissa olen täysillä mukana.  Vihdoin on se tilanne, että työ ei häiritse harrastuksia vain palkka (eläke) juoksee automaattisesti.

Olen tämän vuoden Lohjan Maailmankauppayhdistyksen  puheenjohtaja. Se pesti loppuu vuoden vaihteessa.  Todennäköiseti jatkan Lohjan Seudun Ympäristöyhdistyksessä hallituksessa.  Nyt jo usean vuoden olen huolehtinut yhdistyksen rahavaroista.  Hevosia minulla ei enää ole, tyhjentynyt talli tosin täyttyi, kun mieheni otti kaksi vierasta hevoa hoitaakseen.  Siivoan karsinoita ja teen kesällä niille ruokaa talveksi, mutta minä en ole se, joka aamulla nousee antamaan hevoille einettä enkä mene viimeksi illalla tallille.

Keväällä otin kyllä uuden pestin.  Lähdin kokeilemaan, miten mukavaa on, kun kello herättää joka aamu, myös la ja su, klo 4.55.  Käyn naapurissa vapaaehtoisena navettapiikana.  Eläkeläisenä voin sitten yleensä rauhassa ottaa uudestaan tirsat, ettei jää univajetta.  Mutta ihan kivaa sellaisella, jolla heti perään jatkuu täysi työpäivä, joka loppuu aikaisintaan kuuden aikaan illalla.  Sellaista on maataloudessa lypsykarjanpitäjän elämä.  Ja palkka tulee EUlta jos tulee. Tuotteesta saa juuri ja juuri kustannukset.  Ja nyt ollaan taas tukia vähentämässä.

Erittäin huolestuttava tilanne.  Niin kuin yleensäkin ruuantuottajan tulevaisuus ja siis meidän kaikkien ruokaturvan tilanne.

Näissä vaaleissa haluan olla erittäin paljon keskustalainen ja puolustaa maalla asujaa.  Emme me kaikki voi olla kuluttajia ja asua kaupungissa siististi junaradan varrella aseman seudulla.

Ylipäätänsä mielipiteitäni ja vaikuttamisieni kohteita löytyy sivulta Lehtikirjoituksia ja kannanottoja.  On siellä paljon kaupunkikuvastakin ja huolestuneisuudesta lapsista.  Katson, että lapset on liiaksi eristetty jokapäiväisestä arkielämästä omiin hoteisiinsa.  Suomeksi sanottuna haluan lapset takaisin harjoittelemaan jo pienenä kaikenlaisten töiden tekemistä.  Siksi minulla on myös valokuvissa osio: Lapsia työssä.

Ja Porlan entisessä kalanviljelylaitoksessa näen uskomattoman hienon tilan viedä kaupunkilapsia hyvään luontosuhteeseen.  Sanon, että Porlasta pitää tehdä portti järviluontoon!  Sitä varten olen ollut mm mukana tekemässä jo kahtena vuotena Porlaan lapsiperheille Järviluontoseikkailua.  Viime kesänä perheet oikein löysivät sen.  Osanottajia oli päivän aikana arvioiden 600-800.  

Siis nimi on Hannele Ilomäki-Piirilä ja numero pyöreästi 300!

ilomaki_piirila_hannele_4.jpg

13.10.2012Vaalimainokseni
30.09.2012Kunnallisvaalit sunnuntaina 28.10.2012
25.10.2008Lääkejäämiä juomavedessä
22.09.2008Ekokemin jätteenpolttouuni aiheuttanut päästöjä